Jobba hos oss

Just nu söker vi en medarbetare till butik och servering – med känsla och kunskap om lokal matkultur

Heltid, tillträde omgående.

Om uppdraget:
Vi söker en medarbetare på heltid till butiken och serveringen som även tycker det skulle vara kul att rycka in och assistera i köket om det kniper. Vi vill ha en arbetskompis som delar företagets värderingar och vill vara med att starta och bygga upp verksamheten och bidra till dess fortsatta utveckling.

Alla i företaget levererar en hög servicenivå gentemot våra kunder och samarbetspartners, skapar en inkluderande känsla och delar med sig av kunskap om lokal matkultur som bygger långsiktiga relationer.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
• Ansvar för det dagliga arbetet – försäljning i butik, servering och matsal
• Gör inköp, utvecklar sortimentet och har kontakt med mathantverkare
• Bygger struktur inom arbetsområden och effektiviserar arbetssätt och rutiner
• Hanterar inkommande beställningar och bokningar via telefon, mail och webb
• Publicering av aktiviteter och erbjudanden på sociala medier

Tillsammans med medarbetare och affärsledning har du delansvar för:
• Löpande innovation och paketering av nya arrangemang med smakupplevelser
• Leverans av smakupplevelse-arrangemang för bokade grupper
• Delaktighet i genomförandet av skräddasydda kunskapsevent och workshops inom lokal måltidskultur och livsmedelsproduktion
• Bidra i interna processer gällande planering, sätta mål och utveckla verksamheten


Kvalifikationer och erfarenheter:
• ha kunskap och känsla för lokal matkultur
• intresse i samhällets hållbara utveckling
• tala och skriva på engelska och gärna ytterligare språk. Kan du samiska är det meriterande
• ha ett intresse i att kommunicera verksamheten i digitala kanaler
• har ett positivt förhållningssätt, vara strukturerad och motiveras av utmaningar
• vara självgående, driven, mål- och resultatinriktad
• ha en stor portion kreativitet och initativförmåga
• vara ansvarsfull, kommunikativ och prestigelös
• vilja lära och utveckla dig själv tillsammans med verksamheten
• utbildning inom service, restaurang eller besöksnäring eller liknande erfarenheter som vi bedömer som motsvarande


• tala och skriva på engelska och gärna ytterligare språk. Kan du samiska är det meriterande.
• har ett positivt förhållningssätt, vara strukturerad och motiveras av utmaningar
• vara självgående, driven, mål- och resultatinriktad
• ha en stor portion kreativitet och initativförmåga
• vara ansvarsfull, kommunikativ och prestigelös
• vilja lära och utveckla dig själv tillsammans med verksamheten
• utbildning inom service, restaurang eller besöksnäring eller liknande erfarenheter som vi bedömer som motsvarande

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och egenskaper.

Tycker du detta låter intressant?

Välkommen med din ansökan snarast till jokkmokkarcticdeli@gmail.com

Urval och intervjuer sker löpande.

För mer information: Annika Fredriksson, 070-512 23 46